16 Juni

Redan tisdag vilket betyder onsdag imon och det är vardagen mitt i arbetsveckan. Som vanligt kommer torsdagen efter onsdag och då innebär det bara en dag tills det är helg. ÅHH vad jag längtar!


Började dagen med att som vanligt skjutsa barnen till skolan och sedan bege mig hem för att slänga in första tvätten i tvättmaskinen. Då vet jag inte vad jag skulle göra men två rum därifrån fick jag syn på familjens träningscykel. Jag flyttade ut den och satte min dator framför för att jag inte skulle tappa "koncentrationen" på att cykla. Det är ju så lätt att sätta sig och gå av efter bara 10 min.
Men efter avsnittet och cyklingen så kändes det bra. Då gick jag upp för trapporna mot kylskåpet för att äta något nyttigt, var det tänkt iaf. Jag såg min ostkaka och tog mig en bit med en kaffe till.
Jag satte mig ute på terrassen vid 9 på morgonen efter den så kallade träningen, det var kanonskönt!


Sedan tog jag tag i att visa runt min kamera i huset, det vill säga, jag filmade mig igenom huset för att slippa ta kort och hålla på att förklara hur det ser ut när jag kommer hem. Sånu är det äntligen gjort!
Jag gick igenom en massa kort häromdan och slängde alla kort på huset. När jag tog kort på huset var det stökigt i varje rum. Jag fattar inte att jag tog kort då, det såg ut som att jag själv vänt upp och ner på rummet innan jag tagit kortet. SÅÅ STÖKIGT VAR DET!


Jaa, sedan gjorde jag inte mer än att växla mellan datorn och tvättmaskinen.
Nu är det kväll, runt 21 och jag funderar på att ta en promenad men jag får se.. skall prata med Fredrik nu och sedan måste jag komma i säng tidigt ikväll.
Jag har sovit riktigt dåligt.


Pussar
Ciao!!





 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0