29 Juni

JAg är hemma och nu har jag inte trådlöst internet och inte fullt så mkt tid vid datorn så jag tror att nästagång jag fortsätter skriva kanske kan bli när jag är i schweiz igen.
Jag hälsar speciellt till Disa och Elisabeth nere i schweiz och vi kommer snart ses igen!
<3


Ha en Underbar sommar allaihopa!! Det ska jag ha!!!

25 Juni

Kom precis hem från en runda på stan med Elisabeth och Disa. Vet ni vad vi gjorde ^^, vi hittade tre jättefina ringar på Clarie´s som vi köpte och delade på. Jag bär ringen med "love", Disa bär ringen med "Peace" och Elisabeth bär ringen med "Luck". Inte det vanliga TRO; HOPP och KÄRLEK men vi villa ha ngt att dela på innan alla ska åt varsitt håll.
Samt inne på en sko affär, såklart, hittar jag ett par skor som jag bara måste ha.


Dagen imon kommer bli tuff eller åtminstonde förmiddagen.
Den börjar med att jag skjutsar mina aupair föräldrar till ett tåg klockan 05.15. Därefter åker jag hem och sover en timme till sedan skall barnen upp. Efter det ska jag handla mat till massäcken på lördag. Därefter måste jag in till stan igen för att köpa skorna. Sen ska jag hem och dammsuga och fixa med resten av packningen, alltså vikten igen för att jag köpt skorna.

Sedan kan jag ta det lite lugnt. Men har har fått ett litet schema för vad som skall göras innan vi drar på morgonen klockan 09.15.
Det känns stressat för att hinna med allt på check listan, men när vi väl sitter på tåget tror jag att allt kommer gå galant. Vi är i tid så att skulle vi missa en buss eller så, så hinner vi.


Snart är jag hemma!!

24 Juni

3 Dagar kvar och jag har packat ner allt nu för att veta vad vikten hamnar på. För 10 gångers packning sedan var jag uppe i 18,7 kg, bara i bagage. Nu är jag uppe i säkert desamma men bara att jag fördelat på ett annat sätt.
Mitt handbagage väger 6,2 kg (max 10 kg) och bagaget är på 13,5 kg (max 15 kg). Återstående av kilorna hamnade i en ryggsäck som snälla Helen ska ta med sig när hon bilar från schweiz till Sverige. Tuff resa men jag är verkligen JÄTTEGLAD över att hon var snäll och låta min ryggsäck få plats i säkert en full bil redan.


Vad som annars har hänt här idag är att jag städat hela huset och byt lakan och sånt innan resan. Sedan har jag handlat på morgonen för att senare idag förbereda en stor pasta sallad för 30 portioner. Imon skall En av barnen ha sin Graduation Lunch som jag bland annat ska tillaga. på det har jag även fått i uppgift att tilllaga en picknick lunch till pojkarna som också ska ha någon form av lunch imon. PUH!
Annars har det blivit jättefint och varmt igen här. ca 25 grader och det är som att vända en hand än vad dagarna varit tidigare.


Men imon är det torsdag då jag ska ordna i skolan med lunchen och sen är det fredag och då skall barnen bara vara i skolan till 12 och efter det chillar vi lite och packa sånt som är kvar. Dagen efter åker jag hem!!





23 Juni


Väldigt sugen på att köpa en nya kamera eller mobil. Dock har jag hittat en superbra kamera som jag vill ha nämligen denna. Älskar märket Canon. och då får jag sälja min nyvarande kamera som fortfarande i bra skick efter ett år. Dock få vi se om någon vill ha min gamla för några hundralappar.


Frågan är bara, röd eller beige??

23 Juni

Jag känner mig konstig till mods, det är nog besvikenhet, frustration, avundsjuka, nervösitet, oro och glädje. Det är så många känslor som bubblar inuti mig just nu.
Jag måste klar göra för er att det är HUR SKÖNT SOM HELST att äntligen få åka hem, men påvägen dit dyker det upp en massa frågor och speciellt oförberedda känslor.
Jag vet inte om jag är beredd på nya förändringar och hur de där hemma har förändrats!

Min räddning är att jag ska åka och träffa Disa och Camilla under sommaren några gånger. Två tjejer som jag träffade här nere i schweiz inklusive Elisabeth. Vår vänskap är egentligen helig, låter sjukt men jaa!
Som aupair kommer du hit själv och alla aupairer söker sig till varandra för att alla har vait i samma situationer, så som ensamhet.
Jag vet att de vänner jag träffat här nere kommer förhoppningsvis bestå hela livet eftersom vänskapen sätts på prov och man får verkligen chansen att vara sig själv.
Vi vet att vi kan lita på varandra och att skulle det hända något finns vi vid varandras sidor. Vi är beroende av varandra något jag aldrig varit tidigare.
Disa, Elisabeth och Camilla är tre pangbrudar jag aldrig kommer släppa!!



För mina vänner där hemma tror jag att det kan vara en lättnad och glädje att jag kommer hem. Så jag menar inte att ni inte bryr er men några av mina kompisar där hemma har gjort mig ledsen och besviken. Dels beror det på en person som inte förstå hur mycket det betyder att komma hem och träffa mina kompisar och skall ordna med saker och det skiter sig. Egentligen kan jag skriva vem personen är men jag tror de flesta kommer förstå i vilket fall som helst.
Att ha varit borta i ett halvår i schweiz utan hemresa så vill jag kunna göra något som alla blir superglada och överraskade över. Varför förstår inte alla det?


Under mitt halvår har jag haft prerioder som varit upp och ned, dels så har jag velat ha bekräftelse hemifrån av alla, vilket jag dels har fått. Men sen finns det de som inte hör av sig eller frågar hur jag mår. Då vet jag innerst inne vilka som tillhör min skara vänner och vilka som inte överhuvudtaget bryr sig, eller hur de nu tänker. Men för mig är ALLA mina vänner men jag vet nu vilka jag kan lita på och vilka jag inte kan.

Trist mitt inlägg blev men detta är något man kommer fram till när man är borta och det är mycket känslor med i bilden.


Nu är det 4 dagar kvar och jag ska packa, planera och hjälpa till i skolan innan jag reser.


20 Juni

Jag och Disa som somnade sent igår kväll efter för många avsnitt sex and the city gick upp klockan 7. för att baka nya kakor tills dagens International day på skolan. International Day betyder att alla i skolan har varsitt stånd och säljer olika saker som är från det landet. Det är många som säljer mat. Vi i det svenska ståndet ska sälja en Fika! (så typiskt svenskt) Min aupair mamma och jag hade svenska gamla klänningar på oss.
Jag som alltid avskytt sånna blev helt plötsligt förälskad i dem, men så kan det nog vara när man kommer utomlands. Jag kan berätta att det var SKIT VARMT att bära ylle i tjocka lager i 25 graders värme. För att inte tala om hur varmt det var i solen :O



Jag och Disa stannade tills 13 ungefär och sedan begav vi oss hem till henne för idag är dagen då sverige är bakfulla och vi ska fira vår midsommar med schweiziska killar.
Kvällen började kanon med att Elisabeth, Disa och jag började dricka smått runt 7 tiden. Jag kan tänka mig att killarna kom runt 8 - halv 9. Jag lämnade festen kanske vid 10 för att jag inte mådde så bra. Jag behöver inte ge ut hela berättelsen men jag missade en hel del. MEN det roliga var att den lilla tien jag var med gjorde jag succé. En kille tjatade dagen efter om mitt mobilnummer, HAHA! Vilken tönt!


Vaknade med väsrsta snygga frillan
´
Svenska representanter från International day


Jag och Elisabeth - kommer sakna henne !!

Hur ska man egentligen röka en cigarett?

Hoppa studsmatta är så jävla roligt!

The people

Glad Midsommar på Er!


19 Juni

Lilla Disa kom senare idag och vi var själva hemma hos mig för att familjen skulle till en midsommarfest. Disa och jag bakade kärleksmums till international day som är imorgon men vi misslyckades eftersom det inte fanns bakplåtspapper. Vi bestämde oss för att öppna mitt rosévin och fira misslyckandet..


Kvällens mys pys ute i pergolan i ösregn

Disa var redo för att baka och hon försökte rädda kakan

Emma ser hungrig och farlig ut

Imorgon skall jag gå så här för att representera sverige




 


19 Juni

Glad Midsommar på Er alla hemma i sverige. För mig är det en vanlig typisk helg här nere i schweiz. Jag hoppas även ni får bra väder här kan jag säga att det är regn men inte kallt iaf, vilket är en liten tröst för mig.
Idag kommer Disa hit och vi ska nog bara mysa framför datorn eller så drickr vi bara en massa kaffe och pratar massa skit.


Jag tänker göra mig lite fin idag trots att det inte skall firas och så här blev det:





8 dagar tills jag åker hem

18 Juni

Då var det kväll och jag har varit i stan med Nina, blev inte länge som vi såg eftersom hon kom en timme senare. Men jag han titta på det jag vill och det tycker jag var skönt.
Jag kom till stan för att köpa en kavaj (over size) men hittade ingen därefter strosade jag bara runt och fann ett jättesöt linne (för normalstora) för mig kunde det ha varit en klänning. Men den jag provade var trasig och det fanns ingen annan. Då såg det skört ut för mig MEN när jag träffade Nina ville hon gå in på Y.Yendi som jag för övrigt aldrig varit inne på. Det kändes som en typisk utlandsaffär där allt ska se för överdrivet ut. MEN jag hittade ett diskret skitsnygg linne (klänning för mig).
Och sedan sprang vi in till C&A och där hittade jag en snygg jeansjacka istället. Toppen köp tycker jag!







Har ni tänkt på att det typiska som film dramatiserat inträffar faktiskt när man minst annar det. Under tiden i stan gick jag i mina egna tankar och sedan möter jag en kille i min ålder, inget speciellt egentligen. Han ler mot mig när våra blickar möts och jag ler tillbaka. Samma sekunder tänker jag på att han verkligen log på det film dramatiserade leendet. Ni vet, när man ler mot någon som att bara jag existerar och att han senare vänder om och konvenserar med mig. Jag vände mig faktiskt om och tittade efter honom. Tror ni inte han gjorde precis samma sak. 
Jag gick vidare mot VeroModa och log med ett stort leende.
  


Godnatt!



18 Juni

Idag är det verkligen en WOW dag.
Det började med ett klipp på aftonbladet om en tornado i sverige. Efter det gick jag ner till muri bad och solade. Där upptäckte jag efter en stund en kille på långt avstånd som börjar klä av sig.
Efter bara några sekunder har brallorna åkt av och rätt var det var åkte även kallingarna av.. Jag blev verkligen helt ställd.
Han tog av sig dem när alla låg runt om honom. På avstånd kan jag säga att han heller inte såg så dum ut. Men ska jag vara ärlig tror jag inte det stod rätt till i knoppen. Han verkade allmänt borta när han under hela vistelsen satt och tittade på poolen, lägger till, där INGEN simmade.
Han verkade helt besatt i poolen. När han kom på närmare avstånd så var han inte alls snygg ut.
Ibland undrar man hur pass oblyga vissa människor är. Jag till hör inte den kategorin när det gäller att visa sig såå inför folk.

Under tiden då jag hade sovit  hade ett gammalt par lagt sig brevid mig. Min första reaktion var hur mannen såg ut, som Einsteine ungefär.
Men när paret lämnade badet var de så söta tillsammans. Mannen höll om sin käraste och hon la huvudet mot hans axel och han höll om henne medans de gick iväg. Sån vill jag vara när jag blir gammal.
Kärleken  får inte försvinna!


Nu ska jag ta mig en chokladbit och sedan laga maten. Det blir wrap med tonfisk (dock inte för mig)


Jag kan tillägga för alla kära svenskar att jag har det hur härligt som heslt här nere och om 9 dagar kommer jag befinna mig i kalla sverige.
Här är det nämligen 32 grader i skuggan och det går inte att äta ute längre.. Det är så skönt att ha ett stenhus!!


CIAO!!



Dessa bilder är jag som har tagit för att sedan lägga ut hos en mäklare för att sälja huset.
vad tycks?






18 Juni

Oh My God!!!
Jag satte mig vid datorn och kollade de vanliga sidorna jag brukar bilddagboken, facebook, blondinbella, misc(nånting), tildamilda.se och tillsist aftonbladet då jag får syn på det här klippet.


Jag ryser!


- TORNADO

17 Juni

Här kommer tilllägget som jag ville skriva för att pigga upp både mig själv och Er på min modesmak. Jag funderar starkt på att köpa något av dessa när jag kommer hem ^^
Men imon är det torsdag och då skall jag till stan med Nina och shoppa en kavaj.


Mer bilder läggs upp då :D






Frisyr jag vill ha!! ^^,

17 Juni

10 dagar från och med idag, det börjar arta sig ^^


Jaa idag var det fint och varmt väder att jag gick ut, log stort och gick in igen.


haha! nä men jag städade hela huset idag tills klockan var 11 och sedan tog jag med mig en lite matsäck och gick ner till badi. Det var riktigt härligt men jag orkade bara sitta där till klocken 14. Värmen tog kål på mig.
Nu har jag hämtat minstingen i familjen och ska snart hämta de andra två. Det kommer faktiskt bli första gången jag hämta en av dem hos en kompis. Det betyder att jag inte ska laga maten som jag brukar :S det känns konstigt.
Nu har jag blivit såå van vid det och speciellt vill jag inte att någon annan ska göra min speciallite, baconsås.


Aja, det är ju inget bra skäl att få stanna hemma och laga mat istället, hoppas bara det blir gott .. Mohahah!


Nu måste jag rusa, annars hinner jag inte.
Jag kommer sen lägga ut ett nytt inlägg om en annat som jag spånat på. Ni får följa den ikväll!


CIAO!


16 Juni

Redan tisdag vilket betyder onsdag imon och det är vardagen mitt i arbetsveckan. Som vanligt kommer torsdagen efter onsdag och då innebär det bara en dag tills det är helg. ÅHH vad jag längtar!


Började dagen med att som vanligt skjutsa barnen till skolan och sedan bege mig hem för att slänga in första tvätten i tvättmaskinen. Då vet jag inte vad jag skulle göra men två rum därifrån fick jag syn på familjens träningscykel. Jag flyttade ut den och satte min dator framför för att jag inte skulle tappa "koncentrationen" på att cykla. Det är ju så lätt att sätta sig och gå av efter bara 10 min.
Men efter avsnittet och cyklingen så kändes det bra. Då gick jag upp för trapporna mot kylskåpet för att äta något nyttigt, var det tänkt iaf. Jag såg min ostkaka och tog mig en bit med en kaffe till.
Jag satte mig ute på terrassen vid 9 på morgonen efter den så kallade träningen, det var kanonskönt!


Sedan tog jag tag i att visa runt min kamera i huset, det vill säga, jag filmade mig igenom huset för att slippa ta kort och hålla på att förklara hur det ser ut när jag kommer hem. Sånu är det äntligen gjort!
Jag gick igenom en massa kort häromdan och slängde alla kort på huset. När jag tog kort på huset var det stökigt i varje rum. Jag fattar inte att jag tog kort då, det såg ut som att jag själv vänt upp och ner på rummet innan jag tagit kortet. SÅÅ STÖKIGT VAR DET!


Jaa, sedan gjorde jag inte mer än att växla mellan datorn och tvättmaskinen.
Nu är det kväll, runt 21 och jag funderar på att ta en promenad men jag får se.. skall prata med Fredrik nu och sedan måste jag komma i säng tidigt ikväll.
Jag har sovit riktigt dåligt.


Pussar
Ciao!!





 


16 Juni

Denna är dagens låt som är hur häftig om helst, denna blev länkad av Disa

- -  UMBERELLA!




15 Juni

Idag har jag verkligen känt mig pigg och väldigt uppåt. Allt har gått bra med barnen, inga sura miner och det har verkligen varit kul att umgås med dem. Det är inte alls så ofta som man själv och barnen är uppåt samtidigt.
Kanske beror det på att jag är glad för att äntligen åka hem och barnen är glada för det innebär snart sommarlov.



Dagens bakverk var faktiskt ostkaka och den var super god. Jag gjorde efter ett recept från min aupair mammas svenska bakverksbok. Det är något som var hur lätt som helst och som jag tror min Pappa kommer att älska om jag kan baka den ofta. Typiskt nog kom jag på att jag glömde ta kort på den :S men lovar att gör adet imon eftersom halva är kvar.
Till den hade jag gjort en sås till, alltås inte den vanliga grädden man alltid har till. Såsen innehöll creme fraise, kesella (här heter det qvark) och vaniljsocker. En härligt god sås som är mer krämig till. Sedan har alla våra röda vinbär redan slagit ut så vi har en MASSA bär kvar. Så det fick bli tillbehöret. 
Förra veckan gjorde jag en sockerkaka och hade vinbär i bottnen. Det rekomenderar jag verkligen i sockerkaka eftersom det blir både syrligt och sött på samma gång. Självklart en STOR kopp kaffe på det med!



Jag kan även berätta dagens klumpigaste grej som hände mig faktiskt. Jag skulle sätta mig på toaletten och när jag böjer mig neråt för att sätta mig håller jag på att missa toaletten och dunsa i golvet. Tack och lov gjorde jag inte det, jag fick grepp i sista sekunden med handen om toalettkanten när jag insåg att det kändes konstigt att toaletten var så långt ner.




                                                   Haha, denna bjuder jag på!




15 Juni

Detta är ett litet fint meddelande till flickorna hemma i småland, närmare bestämt runt kalmar.
Dessa skall ni fyra hålla utkik efter i er postlåda, som ni kankse förstår har jag rätt mycket fritid och känner mig ganska kreativ och därmed får ni sånna här fina inbjudningar.
Ganska nöjd själv faktiskt med resultatet.









12 - 14 Juni

Denna helgen kom Disa hem till mig för det mest centrala under helgen var vår lördag. Då Elisabeth även kom för att grilla nere vid aare. Kvällen bestod av grillning av grillspett och desert med yogurt med blåbär och tre vinflaskor.
Vi hade jätteroligt och det slutade med att vi alla tog oss ett dopp i glaciärsvattnet med och utan underkläder.
Såå här skoj har jag inte haft sedan jag var hemma i sverige med mina flickor.












Smak bitar av kvällen!

9 Juni - Vivistyle.se

Av en slump slussades jag in på en hemsida och jag har precis varit och nosat runt  där.
Hemsidan är vivistyle och jag är helt förälskad i sidan. Jag har tidigare varit inne och nosat på Forever21 och Gojane.
På denna nya sidan har de allt smått och gott man kan tänka sig. Det är verkligen svårt att kunna välja vad man  skulle vilja ha eftersom jag vill ha allt  :D



Men om jag måste välja så blir det självklart ett par skor, det vill säga -- Color Strap Shoe
Skon var fylld med alla möjliga härliga klara färger, finare sko kan man inte hitta någon annanstans.
Skon kommer absolut att hamna i min garderob och sedan skall jag och dem vandra tillsammans.


(Lånad bild från vivistyle)



9 Juni

Jag har tog mig en titt på Gojane där det finns sjukt snygga skor. Jag tänkte beställa fler när jag kommer till sverige.

Men nu tänkte jag fixa mig lite lunch och sedan ska jag cykla till Nina. Hoppas bara det inte börjar regna.
Det stod i tidningen idag att det skulle ösregna men kolla man ut så är det stackmoln med en massa SOL!
Undrar om det är ett skämt!!







9 Juni

Idag så började dagen med ett möte efter att jag lämnat barnen i skolan. Det skall hållas en graduation lunch för grade 5 och eftersom ett av barnen är med så skall vi medverka och hjälpa till.
Vi skall göra en pastasallad med pasta, gurka, paprika och ost. Jag fick lära mig att en pastasallad så skall det inte innehålla sallad ^^, Alltid lär man sig något nytt.

Det var en rolig bekräfftelse som jag kom i fund med när jag satt där under mötet.
Framför mig på ett bord låg en limegrön snygg väska av märket D&G. Eftersom det är familjer med välstånd som väljer denna skolan förvånade det mig inte, eftersom det var en äkta. Jag satt där och tänkte dömmande tankar men när jag satte mig i min bil efter mötet kollade jag på mig själv i backspegeln och brast ut i skratt.
JAG HAR JU PRECIS KÖPT MIG ETT PAR D&G BRILLOR!!!



P.s. Här är lite roliga bilder från i söndags då jag följde med Disa till Bern och "Vinka av henne" (hade inget annat för mig)
Vet dock inte om jag får visa dessa men man måste ju få bjuda lite på sig. Alla kan inte se bra ut! ^^




Emma och Disa tillsammans E&D



8 Juni

Today, I will Deliver an AWSOME song from me to you.
Hope you love it as much as I'm.


LÄNK
LÄNK


HAHA!
Jag fick inte in något youtube-clip, tyvärr
Min dator vill inte fungera eller så måste jag erkänna att det kan vara jag som är otekniskt.

8 Juni

Jag har bakat rabarberpaj för eftermiddagen då det kommer en kollega till aupair pappan. Han skall titta på huset och är intresserad som köpare. Vi får se vad han tycker om det och bara för det har jag städat iordning hela morgonen. Pust!

Nu tänkte jag träna och sedan laga mig en lunch

Ses!

5 - 7 Juni

I helgen har det varit riktigt kul att ha Disa här. Vi har varit i köket en del och bjöd bland annat på Tiramisu och kladdkaka med jordgubbar på.Ttrots att jag var barnvakt och det var mycket att göra runt om men Disa och jag klarade oss. Dessutom med minst 5 kaffekoppar under dagen.
Det hände dock även oturliga saker som; att den yngsta utav barnen spilde ut Disas kaffemugg över hela bodet och det kom på min mobil och dator. Men den togs om hand om och verkar funka bra. Dessutom skulle vi iväg till Coop för att handla lite smått bara. Då jag ger bilen en rep-bula vilket jag mådde dåligt över. Men jag ringde tilll Aupair- päronen och berättade allt. Jag tyckte det kändes bäst så. Nu har jag fått reda på att det inte skall vara någon fara eftersom det skall gå på försäkringen. Jag pustar verkligen ut!!

Helgens citat är från Mig:

- .......Jag tycker faktiskt att 20 dagar låter mindre än 3 veckor. 
- Emma!? 20 dagar ÄR mindre än 3 veckor. 3 veckor har 21 dagar.




Tillägnat Sebastian

Detta är tillägnat bara för Sebastian, för att han lättare skall se hur klänningen ser ut. Sedan är det ju inte alltid att man lägger ut bloggtexter tilläggnat andra. Så tar för dig Sebastian!! :D


Blev SÅÅ aviss när jag såg dina bilder på kollektionen. Jag hade gärna velat vara där och se med egna ögon.
Hoppas verkligen att vi samlar ihop gänget och ha en sån där kul "Ninni fest" igen eller bara en disney-kväll.
LÄngtar redan!!



       
Antingen gör jag som denna klänningen eller gör lite mer urrigning. Några tips?

Dagens outfit




Jag vill passa på att kvällen slutade med att jag åkte in till Bern och mötte Disa. Vi handlade mat för helgen och sedan blev vi sugna på att sätta oss någonstas så vi hamnade på Starbucks. Fast så lyckades jag beställa en fel drink ^^.
Men den funkade faktiskt! Sorrry Disa!










5 Juni

Jag skulle dra mig till skolan för att hämta barnen och tänkte ta kort på mina fina nymålade tår. Vad upptäcker jag inte då, om inte en spindel ... whaa! Faan vad det kryllar av kryp här!!



 



5 Juni

Tyckte att jag kunde behöva ta hand om mina fötter när inte Nina hade möjlighet att träffas idag. Så efter handlingen tog jag mig ut på min uteplats och satte mig med datorn i mitt knä och fötterna i ett härligt bad med en fotvårdstvål med doft av Menthol. Det var riktigt skönt men vilka russin till fötter jag fick. Det var nästan äckligt att se, jag fick vibbar av att jag gått och blivit gammal.
Men detta måste jag fortsätta med en gång i veckan, dessutom blev min aupair mamma glad av att hon får bort en del produkter i sitt skåp.


                             Jag fick kompensera med en annan typ av tunna

?

Alltid så letar sig det förflutna tillbaka till en själv.

Ibland är det svårt att handskas med det eftersom man inte vet om man skall blunda för det eller orka titta på det en gång till för att glömma det. 
Ska man skämmas för det man än gång gjorde eller skall man leva med det och tänka -"utan det hade det aldrig blivit som det är nu".

Själv tycker jag man bara kommer ihåg de dåliga sakerna och man glömmer lätt de positiva. Till exempel en flicka mötter en kille som hon inte vill verka dum inför och det enda hon tänker på är vad han tänker om henne. Hon frågar sig samma tankar, som alla andra dagar tidigare, tankar som syftar på något negativt. Vad får hon ut av detta... Precis ingenting. Ett dåligt självförtroende.
Varför har vi slutat tänka positivt?

Eller hör det till med åldern för att man ska sluta tänka negativt om sig själv?












4 Juni

                                                           Dagens outfit




JAg känner mig vrkligen jätteinpirerad från alla håll och kanter. Dels läste jag Blondinbellas blogg där hon gav tipps om en ide bok. Sedan föreslog min aupair mamma en artikel om två tjejer som lyckats starta upp en ny tränd med träskor. Sedan läser jag en tjej som är make up artist som jag älskar att läsa och se bilderna av.
Jag känner själv att jag ska starta upp en ide som jag ska skriva ner och kanske våga påbörja. Det handlar om min framtid och jag vet att jag vill hålla på med något kreativt.


Här är lite inspirerande bilder som jag hittade i en schweitzisk tidning:



4 Juni

Idag fick jag lära mig en viktig sak av den yngsta pojken i familjen. Jag skulle välja tandkräm åt det mellersta barnet och råd frågade den yngsta. Då fick jag lära mig att "Om man kan dricka Cola, så kan man ha den starkaste av alla tandkrämer". Det var svaret och så tog pojken själv tag i tandborsten och sprang ner med den till sin bror. Som för övrigt fortfarande satt vid frukostbordet.
Jag blev verkligen överraskad över svaret och det var så jag stod kvar ett tag och skrattade åt det.

Jag har kommit på att jag ska börja lägga in dagens BILD eller dagens CITAT (speciellt taget rån barnen då)
 Idag har jag i alla fall dagens Citat men tänkte kontra med en bild med:








Idag var jag även hemma hos Nina och pratade om allt möjligt. Det är verkligen härligt att cykla till henne och ha mobilen på högsta volym när jag lyssnar på musik. När man sedan kommer fram får man en välförtjänt kopp kaffe med mjölk.
Eftersom vi inte setts på länge ska vi ses imon igen, jag tänkte att jag inte hade något bättre för mig innan barnen skall hämtas. Synd bara att jag inte hann baka chokladbollar idag. Det blev ingen tid till det. Det spelades bandy med barnen, ett springlopp efter varandra och en kvällspromenad för mig del.
Jag hann inte heller äta lunch idag pågrund av... vet egentligen inte :D
Men jag fick åtmindstone med en snack med i bilen.




Ett redan påbörjat äpple och en inplastad macka med sallad och marmelad

3 Juni

Denna sena timme sitter jag ute och knåpar ihop en dikt med rim som skall göras till present till... :D det får jag ju inte säga. Jag vet att personen/ personerna i sig kommer att läsa bloggen^^ så inget kommer sägs. Men jag är riktigt nöjd med resultatet.
Passade även på att läsa i min nya funna bok i familjens ägor, nämligen "Snabba cash". LÄste nyligen ut den bästa bok triologin hittills, Stieg Larsson skapelse. Bland annat " Män som hatar kvinnor".

Det sista i mitt inlägg för idag är att tmmen är sen och jag sitter på utsidan och läser/ skriver i ljuset. Det är dessutom 20 grader fortfarande ^^



                                                   Sitter utanför mitt rum på "hängsoffan"


Inte jättesent men sent för att vara SÅ ljust

Snabba Cash

Min solbrända mage ^^

3 Juni

Det är en riktigt skön frihet med att äga ett kort för att kunna besöka Muribad som ligger paralellt med Aare. Det är som att befinna sig i medelhavet vid en pool.
Jag känner verkligen hur avslappnad det är att ligga vid poolen och höra hur Aare porlar brevid och att området inte är fullt på vardagarna runt lunch. Jag låg senast där tillsammans med högst 15 stycken och det är en härlig känsla.

Dock måste jag hitta min tid för att gå ner dit. Idag hade jag velat gå ner men det dök upp en massa saker som skulle göras. Jag blev en proffs fotograf som fick ta kort på husets viktiga rum som skall läggas ut på internet för att folk ska finna huset intressant när det säljs.
(för de som inte vet, skall familjen sälja sitt hus och flytta hem runt nyår. Då dyker även en sak till upp, jag skall åka tillbaka för två månader och hjälpa dem med flytten och barnen. Jag ansååg det som lämpligt när familjen är otroligt nöjda med mig) 

Det var riktigt roligt att få anordna det hela med bilderna.
Dock så tar det extra lång tid än vad man räknat med när det innebär att man skall flytta på saker. Jag är dessutom en ordning-och-reda tjej som gärna plåtar när det är stilrent och bara en blomma nånstans. Jag är inte för en massa färger, så jag hoppas mäklaren bara tycker om mina bilder.

                                          Här kommer en liten rolig bild på mitt inträdeskort på Muribad, visst är det fult



2 Juni

Vad det har börjat klia på min hals!
Jag solade hela helgen hos Disa och vi smörjade in oss med ett solskydd utan skydd. Jaa, det var 0 SPF HA men fylld med extra färg och luktade läppsyl :D
Men vad färg vi har fått och idag gick jag ner till Muribad och solade i två timmar. Jag fick rikligt med färg och det är så skönt när det blåser där nere. Jag la mig ut på en pir där vattet bara forsar förbi. Så det fläckdade skönt.
Men ikväll ska jag svalka och smörja in mig på halsen och träna magen, eller korsetten som de förklarar på programmet.

Vilka märkliga människor det finns på olika badplatser?!
På muribad fanns en kille runt 25 som satt och glodde och pratade en hel del i telefonen. Tänkte inte så mycket först men efter ett tag mötte jg hans blick och då kollar man automatiskt tillbaka några gånger till. Då insåg jag att han letade efter mig med blicken. Det kändes lustigt och speciellt när jag inte visste vad hans baktanke med att gå till badet när han inte solade. Han var dessutom svart ( alltså inte mörkhyad utan extra solad) TYp bränd.

 

RSS 2.0