En ledig dag på stan

Idag har jag varit ledig från jobbet men hälsade dock på¨och gick sedan vidare för att shoppa och fynda.
Trots att jag var på stan i några timmar så lyckas man alltid att glömma något som man skulle ha.
Men det jag köpte idag var jag väldigt nöjd med och tror jag kommer bli perfekta på mig.
När jag sedan kom hem vatt jag ganska hungrig så jag gjorde lite pyttipanna som jag hittade i frysen. Det är ju så himmla gott !!
När maten var på bordet passade jag på att läsa lite tidning och hittade en gullig artikel där ett litet lamm som blivit avvisad av tackan fick följa med familjens man på jobbet. För att han skulle kunna ta hand om den och mata den samtidigt.
Mannen var en grävmaskinist (heter det så?) och därför var det inga problem att ta med den på jobbet och för kollegan verkade det inte vara något problem. Tänk om mannen hade jobbat på ett kontor, det hade ju aldrig gått. Men vad härligt gammeldags vi är ibland. jag blev riktigt glad av att läsa artikeln.

Senare runt fyra tog jag på mig träningskläderna och tog en joggingrunda i Kalmar stad.
Det kunde inte bli bättre, det var fint väder och det var härligt att jogga med solen i ansiktet.

Senare ikväll skall jag nog se ett avsnitt Pacific med freddan och käka något gott till. Sedan snabbt i säng för imon skall jag jobba hela dagen.

Kramar till er alla!



Svart byxa: Kappahl
Smycka: Indiska
Jeans skjorta: Kappahl
Jeans shorts: Bik bok
Klänning: Bik bok

Idag Fredag

Idag börjar jag jobba kl: 12 - 18 så jag har redan varit uppe ett tag nu. Klockan ringde idag vid 8 och sedan efter en god frukost gick jag ut och promenerade i det härliga solvädret. Nu har jag hittat lite ledig tid eftersom jag redan gjort mig iordning och skall strax äta lunch.
Ikväll kommer även Ninni hem :D Så imon ska vi leka och hitta på ngt skoj.


- Skor från Vivistyle som jag bara måste ha!! <3

En aktiv torsdag

Nu i flera dagar har jag kommit in i en rutin där jag går ut och går varje dag och främst på morgonen.
Idag gick jag bland annat ner till vattnet vid Stensö och satte mig på en av bryggorna. Det var så härligt att sitta i solen, man tröttnar bara på att se all is i vattnet men man kan inte få allt.


Senare under dagen gjorde jag klart det sista för presentkorten så nu hoppas jag bara att Stig är nöjd med renrtitningarna av de två olika presentkorten.
(jag vet inte om jag kan visa dem än, istället väntar jag till att ta kort på dem efter att allt är tryckt)


Ikväll var det även planerat att hälsa på Felicia i sin lägenhet i oxhagen för att fika. Jag och Christin åkte dit med blommor och kakor som jag bakat under dagen i brist på annat.
VILKEN SJUKT MYSIG LÄGENHET HON HADE!!!
En tre som hon delade med sin kompis och den var nyrenorevad och stor. Det var att jag satt och drömmde mig bort. Vi får se vad som händer nu i höst/vinter. För då skall jag leta på allvar efter en till mig.



- Översta bilden: Min härligt goda frukost. Älskar att äta stadigt och mycket på morgonen.

- Nedersta bildern: Så här såg mina bakade muffins ut.

 

 


Hitta tid.

Jag jobbar och jobbar och jobbar. Jag vill absolut inte låta som att jag klagar för det är inte min åsikt. Jag älskar mitt jobb och har äntligen hittat något jag tycker om att syssla med.
Jag har bara inte orkat att blogg lika mycket , eller alls, som jag hade velat. Men jag vill ändra på det men jag tror att det kommer ta några veckor till eftersom jag måsta komma in i systemet och hitta min rytm i vardagen. Dessutom måste jag sätta trycket på att komma igång med att jogga två eller tre gånger i veckan eftersom det nu blivit bättre väder. Men jag är inte duktig på att pusha mig själv än.. men jag ska sätta upp mina mål och tvinga mig ut därefter tror jag det går av bara farten. Jag har upplevt samma sak fast i schweiz.
Just nu håller jag på att designa ett presentkort för butiken där jag jobbar. Jag kommer lägga fram dem imon och sedan hoppas jag på att chefen tycker om dem väljer ett. Sedan får vi se om jag därefter får designa en sko för nästa vår.
Önska mig lycka till!
Godnatt på er alla!

En ny Start

Nu har jag hittat en underbar egen design på min blogg som jag nu ska återuppta att skriva i.
Först och främst skall jag berätta att jag nu efter hemkomsten från Schweiz, har fått en deltids-tjänst på en skoaffär. Det är himmelskt för mig eftersom jag har en enormt stor passion för Skor.
Just nu är jag rätt trött, kanske inte heller så konstigt eftersom klockan är rätt mycket. Pojkvännen sitter i soffan och kollar på The Pacific, en ny Band of brothers serie. Jag tänkte slå mig ner jämte honom och mysa lite med min lilla godispåse som jag köpte idag.
Imon skall jag träffa Fia <3 och sedan ska jag inte göra så mycket mer. Kanske om jag kommer till skott så ska jag försöka att baka cupcakes som jag blev så inspirerad av från en blogg. Jag skall verkligen försöka att göra detta så jag kan visa hur de blev.
Godnatt på er Alla!
Sovgott

RSS 2.0